Om os

Bejstrup Tømrer & Snedker har gennem de sidste 24 år udført adskillige spændende projekter, der udfordrer virksomhedens team af solide håndværkere .

Tømrer- og snedkerforretningen så dagens lys i efteråret 1991, efter at Per Pedersen i 17 år forinden havde arbejdet som tømrersvend hos AJS i Fjerritslev. Ret hurtigt knyttede han AJS-kollegaen Henning Jørgensen til sig, og de to har nu dannet makkerpar i alle årene siden, hvor Henning er den går i spidsen, når det gælder snedkerarbejde.

Allerede i 1994 kom Pers søn Gert ind i faget, og efter læretiden fortsatte han og blev efterhånden faderens kompagnon.

Og har her den 31.12.20 overtaget virksomheden, med faderen på sidelinien 🙂

For to år siden blev Klaus Mejdahl ansat, en ung og meget dygtig tømrer, som blev udlært i 2018, (tænker at der med tiden kommer flere unge kræfter til).

Man kan derfor med god ret sige, at det er et solidt, sammentømret team, der udgør Bejstrup Tømrer & Snedker.

Fra boliger til kirker og skoler

Virksomhedens arbejdsopgaver er mangesidede inden for nybyggeri, renovering, til- og ombygninger, tagdækning med videre. Det gælder såvel helårsboliger som de mange sommerhuse, der ligger i Han Herred og Vesthimmerland, og af og til er der bestillinger på erhvervsbyggeri.

Gennem årene har der været tale om større entrepriser, som da der i 1990’erne blev bygget nye andelsboliger ved Agertoften i Brovst. Dengang havde Per Pedersen & Co. desuden en del arbejde i Aarhus.

Der er også bud efter Bejstrup-folkene til kirker og skoler, hvor der eksempelvis er lagt nyt tag på Bejstrup Kirke og Klim Valgmenighedskirke og foretaget renoveringsarbejder på Fjerritslev Skole og Trekronerskolen.

Øje for kvalitet og detaljer

Blandt de mere specielle udfordringer gennem de sidste par årtier har været opførelsen af madpakkehuset ved Bratbjerg Søerne – efter tegninger af Hjortdal-arkitekten Jørgen Jensen – samt etablering af broen, der fører frem til skorstenen på Klim Kalkovn.

Her har fagfolkene virkelig haft lejlighed til at bevise deres værd og demonstrere deres håndværksmæssige kunnen til glæde for rigtig mange besøgende.

Bejstrup Tømrer & Snedker påtager sig også specielle værkstedsopgaver, hvor det ligeledes gælder om at have øje for kvalitet og detaljer. Virksomheden fremstiller selv trapper efter individuelle mål, som er nøjagtig tilpasset det hus, hvor trappen skal udgøre en både smuk og funktionel helhed.

Energirenovering

Et andet vigtigt område er energirenovering, hvor Gert Pedersen har specialiseret sig i at isolere med papiruld, der blæses ind i murværk eller ind i etageadskillelse. Samt løst på eksisterende isolering på loftet.

– CBI Granulat har den fordel, at det dækker selv de mindste sprækker og revner og lukker helt tæt omkring rør og ledninger. Samtidig er der en stor økonomisk gevinst, idet man sparer helt op til 30 procent på varmeregningen efter en sådan investering, fremhæver Gert Pedersen.

Før energirenoveringen sættes i gang, tilbyder virksomheden at gennemgå huset med termografi, der afslører alle de steder i tag og vægge, hvor varmen forsvinder ud i den blå luft eller ikke udnyttes optimalt.

FAKTA

Bejstrup Tømrer & Snedker
Bejstrupvej 147 · 9690 Fjerritslev
Telefon 61 72 36 88
gertbejstrup@gmail.com